Πως Λειτουργεί

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας, το ποσό και το τηλέφωνο, επιλέξτε χρέωση κάρτας. Αμέσως μετά λαμβάνετε SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει με έναν κωδικό Viva e-money ίσης αξίας με το ποσό της χρέωσης ώστε να φορτίσετε το Viva Wallet σας.
Μέσω της υπηρεσίας FREE POS μπορείτε να χρεώνετε όλους τους τύπους καρτών σας Visa, MasterCard™, American Express®, Diners, Discover (πιστωτικές/ χρεωστικές/ προπληρωμένες) που έχουν εκδοθεί από τράπεζες και ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος της Ελλάδας.
Είναι ένας προπληρωμένος κωδικός που χρησιμοποιείται ως μέσο φόρτισης του Viva Wallet σας (επαγγελματικού ή προσωπικού). Για να εισπράξετε την αξία ενός κωδικού Viva e-money συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, επιλέξτε: Φόρτιση με Viva e-money εισάγετε τον κωδικό και το ποσό πιστώνεται άμεσα στο λογαριασμό σας.
Το Viva Wallet είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές λογαριασμών, πληρωμές σε e-shops με σήμα πληρωμής Viva Wallet ή ακόμα συνδέοντας το με την Viva Wallet Card, να κάνετε πληρωμές σε φυσικά και online καταστήματα παντού σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα
Θα πρέπει να έχετε ταυτοποιημένο Viva Wallet λογαριασμό ώστε να μπορέσετε να εισπράξετε την αξία του κωδικού Viva e-money που προκύπτει από την υπηρεσία Free POS. Δεν είναι προαπαιτούμενο να έχετε Viva Wallet τη στιγμή που εκδίδετε τον κωδικό. Εγγραφή
Κατά την είσπραξη του κωδικού Viva e-money από την υπηρεσία Free POS με πίστωση στο Viva Wallet σας εφαρμόζεται χρέωση 1,9% στο ποσό. Σημειώνεται πως κατά την διαδικασία χρέωσης κάρτας για την έκδοση ενός κωδικού δεν εφαρμόζεται κάποια επιπλέον χρέωση. Το ποσό που εισάγετε είναι αυτό που θα χρεωθεί στην κάρτα.
Εκτός από την συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να χρεώνετε κάρτες και με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνικά – 14515 Κόστος κλήσης προς 14515: Αστική χρέωση/λεπτό (Σταθερό), 0.25€/λεπτό (Κινητό) και επίσης η υπηρεσία Free POS είναι διαθέσιμη σε εφαρμογή iOS και Android για κινητό. Πληροφορίες: 13855 (αστική χρέωση).
Μπορείτε να χρεώνετε έως και 400€ ανά συναλλαγή. Με την ίδια κάρτα μπορείτε να κάνετε ημερησίως έως και τρεις (3) συναλλαγές, ενώ μπορείτε να πραγματοποιείτε έως και πέντε (5) συναλλαγές ανά κινητό τηλέφωνο αποδέκτη.
Ημερησίως μπορείτε να εξαργυρώσετε έως πέντε (5) κωδικούς σε προσωπικό ή επαγγελματικό Wallet. Ενώ για κωδικούς που έχουν προκύψει από χρέωση της ίδιας κάρτας, μπορείτε έως 3 φορές.
Η μέγιστη ημερήσια αθροιστική αξία κωδικών εξαργύρωσης σε επαγγελματικό Wallet είναι €1000, ενώ σε προσωπικό Wallet είναι €500.
Για διάστημα 6 μηνών, η μέγιστη αθροιστική αξία κωδικών εξαργύρωσης σε επαγγελματικό & προσωπικό Wallet είναι στα €5.000.
Σε περίπτωση που καθημερινά ξεπερνάτε το ποσό των 400€ ανά συναλλαγή, τότε η πιο συμφέρουσα λύση είναι να αγοράσετε ένα Viva Wallet τερματικό από 159€ ή να το ενοικιάσετε από 6,99€ το μήνα. Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 13855, στο vivawallet.com ή σε ένα κατάστημα Cyta, Media Markt, Public & Wind, σε όλη την Ελλάδα.